Museum Of Original Figurines - MOOF

MOOF is een museum dat beeldjes, verzamelobjecten uit stripverhalen en originele platen en tekeningen tentoonstelt. Een volledige en unieke verzameling, gewijd aan de helden van papier. Kom en beleef de stripwereld op een andere manier !

Kom en beleef de stripwereld op een andere manier ! Het MOOF (Museum of original figurines). Kom je verdiepen in de derde dimensie van de 9de kunstlijn door middel van een unieke collectie van stripbeeldjes. Ludiek en creatief, zal het museum klein en groot betoveren, zowel amateurs als verfijnde kenners van de zowel bekende als de meest vertrouwde strips. Ruimtes die speciaal opgedragen zijn aan mangas, aan Amerikaanse comics en aan de Vlaamse strips die het meest klassieke plaatje vervolledigen van de Franstalige scholen en Franse scholen.

Tijdelijk gesloten (COVID-19)
september - juni :
vr - zo: 11:00 – 16:00
Gesloten: ma - do

juli - augustus
vr - zo: 11:00 – 16:00
Gesloten: ma - do

Grasmarkt 116
info@moof-museum.be
Bezoek website

• Shop
  • Café

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Brussel-Centraal

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.