De Garage [Museum Hof van Busleyden]

De Garage is sinds 2000 ruimte voor actuele kunst. Vanaf september 2020 integreert De Garage in het Mechelse Museum Hof van Busleyden.

Voorheen was het een loods voor auto’s van het stadsbestuur. De oorspronkelijke garagevorm is er nog in herkenbaar.
De Garage biedt ruimte aan actuele kunst. Het programma beeldende kunst is een volwaardige aanvulling op de bestaande musea voor beeldende kunsten. Men kiest voor kleinschaligheid en een intense productie van nieuwe tentoonstellingen met bijzondere aandacht voor jonge kunstenaars. Bovendien blikt De Garage regelmatig terug op het werk van gevestigde kunstenaars. De plek bij uitstek voor liefhebbers van nieuw talent en oude bekenden.

di - zo: 13:00 > 18:00
Gesloten: maandag

Onder den Toren 12
2800 Mechelen
hvb@mechelen.be
Bezoek website

• Shop

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Mechelen-Nekkerspoel

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas