De Garage [Museum Hof van Busleyden]

OPENING 19 SEPTEMBER De Garage is sinds 2000 ruimte voor actuele kunst. Vanaf september 2020 integreert De Garage in het Mechelse Museum Hof van Busleyden.

Voorheen was het een loods voor auto’s van het stadsbestuur. De oorspronkelijke garagevorm is er nog in herkenbaar.
De Garage biedt ruimte aan actuele kunst. Het programma beeldende kunst is een volwaardige aanvulling op de bestaande musea voor beeldende kunsten. Men kiest voor kleinschaligheid en een intense productie van nieuwe tentoonstellingen met bijzondere aandacht voor jonge kunstenaars. Bovendien blikt De Garage regelmatig terug op het werk van gevestigde kunstenaars. De plek bij uitstek voor liefhebbers van nieuw talent en oude bekenden.

Opnieuw open (COVID-19)
ma - zo: 13:00 > 18:00