'Het verhaal van Gent'
© STAM Stadsmuseum Gent

'Het verhaal van Gent' krijgt een update

STAM - Stadsmuseum Gent

In 2020 bestaat het STAM tien jaar... tijd voor een verjongingskuur van onze vaste tentoonstelling. Vanaf 21 november flaneer je in 'Het verhaal van Gent' nieuwe stijl tussen perkamenten abten, ondernemende vrouwen, verliefde rebellen en zelfzuchtige weldoeners van de middeleeuwen tot nu. Je ziet en voelt de stad groeien en veranderen van vorm. Je ontdekt verborgen stadsverhalen en natuurlijk is er ook een verse versie van onze (nog altijd even gigantische) luchtfoto.

Wandel door het nieuwe verhaal van Gent vanaf 21 november 2020.

Bezoek de expo 'Ondergronds in de stad', nog t.e.m. 22 september 2020 en de expo 'Housing Apart Together', verlengd t.e.m. 1 september 2020.

€10 Gratis met museumpas

Opnieuw open (COVID-19)

tot

Godshuizenlaan 2
9000 Gent
info@stamgent.be
Bezoek website

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Gent-Sint-Pieters

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Meer over dit museum