2 x bingo met de museumpas als moederdagcadeau

Deze mama's zijn alvast de blije bezitters van een kraakverse museumpas.

23 april 2019

RV
© museumPASSmusées

Deze kinderen - de een al wat kleiner dan de ander - verrasten hun moeders met een museumpas met een strikje rond. Een cadeau dat voor onvergetelijke momenten zorgde, zo blijkt...

Titania (62) et Liena (22) aan het MIMA

museumPASSmusées
© museumPASSmusées

"Liena heeft me een museumpas cadeau gedaan om onze moeder-dochteruitjes te voorzien van wat verrassing en variatie. Onze favoriete formule voor een luie zondagmiddag in Brussel? Beginnen in het MIMA en dan samen een wandeling maken tot aan KANAL. Goed voor een gezonde portie hedendaagse kunst!"

Evelyne (38) en Jack (3) in De Wereld van Kina: de Tuin

museumPASSmusées
© museumPASSmusées

“Ik kreeg van mijn zoon (enfin, van mijn vriend) een museumpas en ik nam Jack mee naar de Tuin van Kina. Kleuters hebben niet bepaald een lange concentratieboog, maar het goede aan de museumpas is juist dat we kunnen binnenspringen wanneer we willen, en zo vaak we willen, al is het maar voor een half uurtje.“

Nog geen museumpas? Bestel hem hier en... vergeet hem niet te registreren!