3 heldhaftige expo’s rond de koers…

… voor wie zijn bloedende wielerhartje toch nog wil ophalen.

11 juni 2020

Heeren, vertrekt!
© Sint-Pietersabdij, Gent

Modder, zweet, bloedstollende achtervolgingen! Dat moeten wel de voorjaarsklassiekers zijn... Dit wielerseizoen gooide covid-19 roet in het eten, maar echte koersfanaten laten zich niet doen. In afwachting van het beloofde wielernajaar halen ze alvast hun hart op aan deze vier expo's.

1) Koersen en méér

KOERS is meer dan een museum - het is een interactieve rit door de geschiedenis van de fiets. In dit Museum van de Wielersport raas je tegen een rotvaart langs een weelde aan fietsen, trofeeën en wielerobjecten. Daarnaast is het museum in Roeselare ook gewoon de ideale stopplaats voor actieve coureurs, met oplaadpunten, lockers en zelfs douches. Bij mooi weer is er een zonnig terras, want of je nu het museum bezoekt of stram en stijf van je koersfiets kwakkelt: een drankje achteraf smaakt sowieso.

KOERS, Museum van de Wielersport, Roeselare