4 heldhaftige expo’s rond de koers…

… voor wie liever niet zelf de kasseien trotseert.

12 maart 2020

Heeren, vertrekt!
© Sint-Pietersabdij, Gent

Het voorjaar brengt niet alleen ontluikende bloemetjes, maar véél belangrijker nog: de voorjaarsklassiekers. Wielerfans halen hun hart op in het zadel, voor de buis of in het museum, want dankzij deze expo’s leef je zonder al te veel zweet helemaal mee met je favoriete coureurs. En vergeet niet: fris in de kop is de helft van de koers!

1) Koersen en méér

KOERS is meer dan een museum - het is een interactieve rit door de geschiedenis van de fiets. In dit Museum van de Wielersport raas je tegen een rotvaart langs een weelde aan fietsen, trofeeën en wielerobjecten. Daarnaast is het museum in Roeselare ook gewoon de ideale stopplaats voor actieve coureurs, met oplaadpunten, lockers en zelfs douches. Bij mooi weer is er een zonnig terras, want of je nu het museum bezoekt of stram en stijf van je koersfiets kwakkelt: een drankje achteraf smaakt sowieso.

KOERS, Museum van de Wielersport, Roeselare