Geef dit jaar een museumpas cadeau!

Vijf redenen waarom de Belgische museumpas het ideale eindejaarscadeau is.

12 december 2018

Memling museumPASSmusées
© museumPASSmusées

Breekt het koude zweet je al uit bij de gedachte aan kerst- en eindejaarscadeaus? Elk jaar wordt het moeilijker om leuke geschenken te verzinnen… Ga je voor het zoveelste paar sokken? Voor de fles wijn, voor de keukenhandschoenen? Of kom je dit keer écht origineel uit de hoek? De nieuwe Belgische museumpas bevrijdt je van al je zorgen: dit jaar weet jij perfect wat je moet kopen.

5 redenen waarom de Belgische museumpas het ideale eindejaarscadeau is:

1.

Bied je geliefden een unieke ervaring aan in plaats van een materieel cadeau: materialisme is zó 2018.

2.

Met de aankoop van een museumpas en bij elk bezoek aan een van de deelnemende musea steun je onze schitterende Belgische musea.

3.

De museumpas geeft je een zetje om de taalgrens over te steken en onbekende oorden te verkennen. Op museumPASSmusées bieden we regelmatig combi-programma's aan waarmee je op één dag tijd een nieuwe stad kunt ontdekken. Was je al in Namen of in La Louvière?

4.

De kans dat de ander jouw cadeau al heeft is onbestaande: met meer dan 120 deelnemende musea zal zelfs de fanatieke bezoeker nog een nieuw te ontdekken museum vinden. Bezocht je ooit het echte Manneken-Pis (in het Broodhuis)? De oudste apotheek in België (Apotheekmuseum)? Waar sliep de hertog van Wellington voor de Slag bij Waterloo (Wellington Museum)?

5.

Doe vooral je schoonmoeder een museumpas cadeau, en zorg ervoor dat al haar weekends bezet zijn… de beste garantie om haar net iets minder te zien. Tenzij zij jou natuurlijk op haar beurt zo’n handige pas in de handen stopt...

Bestel nu je museumpas!