Geef een museumpas als eindejaarsgeschenk

… en kijk uit naar een jaar vol zorgeloze museumbeleving.

15 december 2020

Eindejaar bij MPM
© museumPASSmusées

Het was me het jaartje wel, of niet soms? Nu het eindejaar in zicht is kijken we hoopvol uit naar een gezond en veilig 2021. Geen beter geschenk daarbij dan een museumpas - hét cadeau dat perspectief biedt, zeker nu de meeste musea opnieuw geopend zijn. Met een museumpas schenk je immers véél meer dan een pas alleen...

Een boodschap van hoop

Je geeft jouw geliefden iets om zorgeloos naar uit te kijken, en er is geen enkele kans dat je cadeau ‘vervalt’. Een nieuwe museumpas start pas wanneer de ontvanger hem voor het eerst gebruikt, zo gaat er geen enkele dag van het geschonken museumjaar verloren.

Een jaar vol inspiratie

Materiële cadeaus zijn passé. Met de museumpas schenk je niet zomaar een pas, maar gegarandeerd 365 dagen vol veilige museumbezoeken, in meer dan 185 musea waar zoveel te beleven is. Neem je vrienden of familie met hun museumpas dus op sleeptouw naar die musea in Vlaanderen, Brussel of Wallonië waar ze nog nooit waren geweest. Je zal zien dat er een hele wereld te ontdekken valt!

Een cadeau zonder risico

Als je de pas of bon zelf niet zou kunnen afgeven wordt je cadeau coronaproof afgeleverd bij de blije ontvanger. Je kan een digitale cadeaucode gebruiken, maar wie die extra feestelijke toets wil toevoegen aan zijn geschenk laat de museumpas via de post bezorgen in een stijlvolle cadeauverpakking. Ook in de musea zelf blijft je veiligheid trouwens gegarandeerd: de Belgische musea bewezen tijdens de voorbij maanden dat ze garant staan voor een honderd procent veilige museumbeleving.

museumPASSmusées

Een exclusief geschenk

Mag het dit jaar ietsje meer zijn? Natuurlijk wel! Voor de snelle beslissers is er een beperkt aantal limited edition-passen te bestellen. Denis Meyers, urban artist uit Brussel en rijzende ster tussen de Belgische kunstenaars, creëerde dit unieke ontwerp. Haast je, want deze unieke eindejaarspassen gaan snel!

museumPASSmusées
© museumPASSmusées

Een hart onder de riem voor de museumsector

Veel ondernemers riepen de laatste weken op om lokaal cadeautjes te kopen - als hart onder de riem voor de getroffen handelaars. Door een museumpas te schenken steun ook jij onze eigen Belgische musea. Want elke extra museumpas betekent een extra bezoeker die de musea nu opnieuw kunnen verwelkomen. En dat doen ze, met open armen.

Een cadeau met een extraatje

Hebben jouw geliefden allemaal een museumpas? Doe ze dan een hernieuwing cadeau. Met de digitale cadeaucode kan een museumpashouder makkelijk online zijn pas met een jaar verlengen. De code kan je doorsturen of afprinten als bon. Goed om weten: bij een hernieuwing krijg je ook weer 50% korting op 5 retourtickets met de trein. Een extra cadeautje!

Je kan meteen elk van onze musea binnenwandelen voor een bezoek. Niet 1 keer, maar zo vaak je maar wil!