Jouw kunstwerk in De Nationale Expo?

Stel je kunst kandidaat voor 31 oktober

03 September 2021

De Nationale Expo
© Eddy Klaus - via unsplash

In de kerstvakantie opent De Nationale Expo, een tentoonstelling in 15 Belgische musea met werk van verborgen artistiek talent. En daar kan ook een werk van jou tussen zitten. Ben jij in je vrije tijd bezig met schilderen, tekenen, fotografie of grafiek? En wil je je werk wel eens in een museum zien schitteren? Stuur ons je strafste creatie voor 31 oktober en bemachtig een plek in deze unieke tentoonstelling.

Wat is De Nationale Expo?

De Nationale Expo is een wedstrijd en tentoonstelling van museumPASSmusées in samenwerking met 15 Belgische musea. Dit is dé kans voor onbekend artistiek talent om in de schijnwerpers te staan. Jarenlange ervaring is geen vereiste, alleen een portie passie en een oog voor kunst.

In deze tentoonstelling is plaats voor 30 werken. De ene helft wordt gekozen door een museumjury en de andere helft gaat naar de creaties die de meeste online stemmen kregen. Dit totaalplaatje kan je tijdens de kerstvakantie bezichtigen in musea over heel het land.

Hoe kan ik deelnemen?

1. Stuur ten laatste op 31 oktober een foto in van je kunstwerk via www.NationaleExpo.be
  2. Moedig iedereen aan om te stemmen.
  3. Gewonnen? Bewonder je werk met je fans in een van de 15 deelnemende musea.

Ben je zelf geen krak in kunst, maar ken je iemand die hier absoluut aan moet meedoen? Stuur deze link even door.