Op museumbezoek in deze tijden?

De musea verwelkomen je in alle veiligheid!

Er is zoveel te beleven in de Belgische musea. En ze zijn open! Dus nu is het ideale moment om de musea in te duiken. Je kan er onbezorgd en in alle veiligheid ontspannen. 

Welkom in meer dan 200 musea

De musea waren tijdelijk gesloten, maar intussen ben je er weer helemaal welkom. Meer dan 200 musea kijken ernaar uit je opnieuw te ontvangen, in volstrekt veilige omstandigheden. Ontdek hier het aanbod, reserveer je bezoek op de website van het museum en respecteer steeds de veiligheidsmaatregelen. 

museumpas actief

Je abonnement is weer actief

Naar aanleiding van de sluiting van de musea eind 2020 stond je museumpas even op pauze. Op 4 mei 2021 werd de looptijd van alle museumpas-abonnementen automatisch (weer) gestart.  Meld je aan om te kijken hoe lang je museumpas nog geldig is.

Een museum vanuit je zetel

Heel wat musea bieden op hun website iets leuks om even te ontspannen. Ontdek hier welke Belgische musea je online kan bezoeken. Of welke thuisactiviteiten je met kinderen kan doen. Ook enkele boeiende museumtoers in buitenlandse musea lijsten we op.

Andere veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de impact van corona op je museumpas? Bekijk hier veelgestelde vragen en antwoorden.

 

 

Deze pagina wordt zo snel mogelijk geüpdatet, wanneer er nieuwe info is van de overheid, de musea of het bestuur van museumpassmusées.