Op museumbezoek in deze coronatijd?

De musea zijn open!

Er is zoveel te beleven in de Belgische musea. En ze zijn open! Dus nu is het ideale moment om de musea in te duiken. Je kan er onbezorgd en in alle veiligheid ontspannen. 

Hier kan je naartoe

De musea waren tijdelijk gesloten, maar intussen ben je er weer helemaal welkom. Check hier welke musea open zijn, reserveer je bezoek op de website van het museum en respecteer steeds de veiligheidsmaatregelen. 

Wat met de looptijd van je museumpas?

We hebben de looptijd van je museumpas op pauze gezet vanaf 1 november. Je resterende looptijd start pas wanneer je opnieuw een museum bezoekt: dat kan vandaag of pas binnen enkele weken, wanneer jij er klaar voor bent. Meld je aan om de status van je abonnement te checken en te kijken hoe lang je museumpas nog geldig is. 

Een museum vanuit je zetel

Heel wat musea bieden op hun website iets leuks om even te ontspannen. Ontdek hier welke Belgische musea je online kan bezoeken. Of welke thuisactiviteiten je met kinderen kan doen. Ook enkele boeiende museumtoers in buitenlandse musea lijsten we op.

Andere veelgestelde vragen

Heb je een vraag over de impact van corona op je museumpas? Bekijk hier de antwoorden die we nu kunnen geven.

 

 

Deze pagina wordt zo snel mogelijk geüpdatet, wanneer er nieuwe info is van de overheid, de musea of het bestuur van museumpassmusées.