Win een exclusief kunstwerk!

Hernieuw voor 1 mei 2021 je museumpas-abonnement, vul de wedstrijdvragen in en maak kans op een gesigneerde lithografie t.w.v. € 1.050.

serge vandercam dans le bleu

Het tijdloze "Dans le bleu" is van de hand van Belgisch kunstenaar Serge Vandercam, lid van de befaamde Cobra-beweging. Dit gesigneerde prachtwerk mogen we wegschenken dankzij ArtAssistant, het online kunstplatform.

Zoek alvast een plek bij je thuis want misschien is het binnenkort van jou!

Hernieuw je museumpas nog een extra jaar ›

 

Hangt “Dans le bleu” binnenkort bij jou thuis?

museumpas werkt voor deze wedstrijd samen met ArtAssistant, het online platform dat kunstverzamelaars en -handelaars samenbrengt.

Je maakt kans op een werk van kunstenaar Serge Vandercam (1924-2005) die lid was van de befaamde Cobra-groep, een avant-gardebeweging die bestond uit Deense, Belgische en Nederlandse artiesten. Zijn werk is te zien in musea wereldwijd en kreeg retrospectieves in Mu.Zee in Oostende en het Museum van Elsene. De gesigneerde lithografie “Dans le bleu” uit 1992 meet 93 x 70 cm.

 

Troostprijzen

Niet gewonnen? Geen nood. Iedere deelnemer ontvangt een voucher van € 59, die na registratie ingeruild kan worden op het kunstplatform ArtAssistant.com.

 

Hernieuw je museumpas nog een extra jaar ›