Zin om … zoveel te beleven!

Alle voordelen van de museumpas

Musea zitten vol verrassingen. Reis door een nieuwe wereld. Duik in spannende verhalen. Voel, doe, brouw en proef … of staar gewoon even. Gniffel, verwonder of hou je adem in.

Zoveel te beleven als je door een museum wandelt!

Waarom kiezen voor de museumpas?

Beleef en ontdek meer dan 180 Belgische musea. Wanneer je wil en zo vaak je wil, voor maar 59 euro per jaar.

Bezoek de tijdelijke tentoonstellingen. Elke week komen er nieuwe bij.

Ontvang elk jaar retour-treintickets aan halve prijs. 5 kortingcodes liggen voor je klaar.

Zoveel te beleven … maar waar naartoe? De boeiende tips op de website, in de nieuwsbrief, op Facebook en Instagram zetten je op weg.
Een museumpas bestel je makkelijk online, of koop je in een van de deelnemende musea.

Ja, graag een museumpas!

Recht op kansentarief? Bekijk hier of je een museumpas aan 12 euro kan kopen.

Bestel een museumpas als cadeau

Of: geef een museumpas cadeau

Jouw geschenk? Dat is een jaar om zoveel te beleven met het grootste museumabonnement van het land.

Net nu meer naar musea?

Zonder zorgen even genieten, dat kan bovenal in de musea.

Je beleeft rustig en veilig het museum. Gewoon even reserveren vooraf. Bovendien: met je museumpas steun je vol enthousiasme de musea in deze moeilijke tijd.

> Bestel je nieuwe museumpas