Betaal de museumpas met je Sport- en Cultuurcheques

museumpas

Koop of hernieuw je museumpas met Edenred, Sodexo en Monizze

Heel wat werknemers krijgen van hun werkgever (jaarlijks) Sport- en Cultuurcheques als extralegaal voordeel. Fijn natuurlijk, maar waar kan je die gebruiken? De cheques komen van pas in een ruim netwerk van onder andere sportclubs, muziekacademies, bioscopen, theaters en pretparken.

Nog beter: je kan er ook een museumpas mee aankopen of hernieuwen. Zo heb jij (opnieuw) een jaar lang toegang tot meer dan 240 musea. Dat kan tellen qua portie cultuur!

Welke cheques kan je gebruiken?

Je kan een museumpas met digitale cheques betalen. We aanvaarden de volgende Sport- en Cultuurcheques:

Hoe gebruik je de digitale Sport- en Cultuurcheques?

Geen zorgen, het is simpel. Je hebt het zo geregeld.

 

Voor Edenred

  • Wil je een museumpas kopenGa naar de aankooppagina en kies aan het einde van de bestelprocedure als betaalmogelijkheid voor ‘kredietkaart’ en vul vervolgens de gegevens in, zoals ze vermeld staan op de Edenred-kaart. 
  • Wil je je huidige museumpas hernieuwenMeld je aan en hernieuw je abonnement. Kies aan het einde van de bestelprocedure als betaalmogelijkheid voor kredietkaart’ en vul vervolgens de gegevens in, zoals ze vermeld staan op de Edenred-kaart. 

 

Voor Sodexo

  • Wil je een museumpas kopenGa naar de aankooppagina en kies aan het einde van de bestelprocedure als betaalmogelijkheid voor ‘Sodexo - Sport & Culture Pass’.
  • Wil je je huidige museumpas hernieuwenMeld je aan en hernieuw je abonnement. Kies aan het einde van de bestelprocedure als betaalmogelijkheid voor ‘Sodexo - Sport & Culture Pass’.

Heb je nog vragen? Hier leggen we je alles uitgebreid uit.

 

Voor Monizze

Bij Monizze heet de Sport- en Cultuurcheque Activ’. Een museumpas kopen of je huidige museumpas hernieuwen, verloopt niet via de website van museumpas, maar via het platform van Monizze. Dat vind je via myMonizze of in de Monizz-app. Het platform schotelt je een heel aanbod aan recreatieve activiteiten voor. Zoek naar de museumpas en je bent klaar voor een jaar vol museumplezier.

Nog niet duidelijk? Hier leggen we alles stapsgewijs uit.

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas