Geschenktip: leg een museumpas onder de kerstboom

Geef een jaar vol musea cadeau

Het einde van het jaar nadert: bijna tijd om de lichtjes op te hangen en cadeaus in te slaan… Geen idee wat je dit jaar moet kopen voor je lief, schoonmoeder of buurman? Wij wel: leg eens een museumpas onder de kerstboom. Daarmee kan de gelukkige een jaar lang meer dan 165 musea in heel België bezoeken, zo vaak hij of zij maar wil. Zo geef je dus een heel jaar aan uitstapjes cadeau!

Je hoeft de museumpas niet eens zelf in te pakken, want speciaal voor de feestdagen doen wij er gratis een blinkende cadeauverpakking omheen. En om het feest helemaal compleet te maken kan je ook kiezen voor de speciale limited edition museumpas, bedrukt met het mooie kunstwerk De ijsvogels, van Emile Claus.

Ik geef een museumpas cadeau ›

Hoe geef je een museumpas cadeau? 

Dat kan op twee manieren:

1. Ik ben er op tijd bij
Dan kan je de museumpas gewoon online kopen. We sturen de pas op naar jou of rechtstreeks naar de gelukkige, met een feestelijke cadeauverpakking eromheen. Binnen de 7 werkdagen mag je je museumpas in de brievenbus verwachten. Er staat nog geen naam op de kaart gedrukt, de ontvanger kan zich zelf online registreren als eigenaar.

2. Het moet snel gaan
Geen tijd om zeven dagen te wachten op de museumpas? Geen probleem: bestel de pas online en download na de betaling een mooie cadeaubon, die je zelf kan printen om meteen af te geven. De museumpas zelf arriveert dan een week later met de post. Zelfs geen tijd om te printen? Dan kan je ook steeds een museumpas kopen in een van de deelnemende musea.

Ik bestel nu ›

1 pas, meer dan 165 musea

Bezoek een jaar lang alle deelnemende Belgische musea. Wanneer je wil en zo vaak je wil, voor maar €50.

  • Vaste museumcollecties
    Met je museumpas kan je de permanente tentoonstellingen van meer dan 165 musea gratis bezoeken.
  • Tijdelijke expo's
    Ook tijdelijke tentoonstellingen kan je met de museumpas gratis of met fikse korting bezoeken. Details over die korting vind je op de pagina van elke expo.

De museumpas is een jaar geldig. Het grootste museumabonnement van het land start vanaf je online registratie of je eerste museumbezoek. Zonder registratie of bezoek start deze termijn automatisch 2 maanden na aankoop.

Alle deelnemende musea vind je hier ›