Avocado/Design voor zaad
© Avocado/Design voor zaad
Exposition

Avocado/Design voor zaad

Arboretum Kalmthout

Niets leuker dan je eigen avocado-pit op water te zien opgroeien tot een mooie kamerplant. Deze unieke tentoonstelling over avocado's en pithouders geeft je ongetwijfeld inspiratie om je avocadoboom gewoon zélf te kweken. Bestel je vaasje online in onze webshop!

Avocado, een hype die blijft! Avocado/Design voor zaad is een tentoonstelling over avocado’s, het eigen opkweekplezier ervan en hoe gek design voor zaad kan zijn. Hippe koks en gezondheidsgoeroes prijzen de avocado de hemel in als superfood. Het verhaal van de groene, zachte vrucht is er één van superlatieven. Het is niet alleen lekker en gezond, maar ook een plezier om je eigen plant uit de pit op te kweken. Designers van over de hele wereld weten dat, en springen op de avocado-hype. Ontwerpen voor pithouders in 101 kleuren, vormen en materialen helpen je het hele kweekproces in stijl te laten gebeuren. Kom je ogen de kost geven en bewonder een uitgebreide designcollectie in Arboretum Kalmthout. Aan inspiratie geen gebrek, en misschien bedenk je wel je eigen ontwerp! De tentoonstelling is vrij toegankelijk in de galerie van Arboretum Kalmthout, elke dag van 10 tot 17 uur. Prijs: Gratis - toegang tot de tuin betalend

Pas de supplément connu. Renseignez-vous auprès du musée.

Heures d'ouverture

Réouverture (COVID-19)

au

Accessible avantageusement en train

NMBS Kalmthout

Profitez de 50% de réduction sur votre voyage !
Avec votre pass musées, vous avez accès à 5 Discovery Tickets de la SNCB qui vous permettent de voyager à moitié prix vers les musées de votre choix (réduction valable sur le trajet aller-retour).

Découvrez votre avantage sur Mon pass musées

Plus d'informations sur ce musée