Domein van het Kasteel van Seneffe

Het Kasteel van Seneffe is een plaats waar alle facetten van het sociale leven in de 18de eeuw worden onthuld. Proef het kasteelleven en duik in het hart van het museum om het leven van de Verlichting te ontdekken via de collectie Praal en Intimiteit.

Domein van het Kasteel van Seneffe is een plaats waar alle facetten van het sociale leven in de 18de eeuw worden onthuld, dankzij verschillende permanente en tijdelijke tentoonstellingen, conferenties en verschillende culturele activiteiten.

Proef het kasteelleven en duik in het hart van het museum om de sfeer en het leven van de Verlichting te ontdekken via de permanente collectie Praal en Intimiteit. Ervaar emoties, ontdek wat er in de salons gebeurt, maak een reis terug in de tijd.

Indien je van wandelen houdt, geniet dan van het Park, geklasseerd als een belangrijk Waals erfgoed dat dateert uit de 18de eeuw. Deze betoverend mooie groene parel, met tuinen die verschillende sferen uitademen, getuigt van de verhouding tussen mens en natuur in de Verlichting.

Applicaties voor smartphones stellen je in staat om de permanente tentoonstelling en het park te bezoeken volgens jouw keuze.

di - zo: 10:00 - 18:00
Gesloten: maandag (behalve feestdagen), 24/12, 25/12, 31/12, 01/01