Museum

Stichting Boghossian - Villa Empain

In dit kunstcentrum wordt er dagelijks de dialoog aangegaan met Oosterse culturen. Het hele jaar door kan je er genieten van een rijk artistiek programma en unieke activiteiten met als achtergrond een villa in adembenemend art-decostijl.

Na de volledige renovatie van de Villa Empain vestigde de Boghossianstichting er in 2010 haar zetel. De villa, die een echte Brusselse erfgoedparel is wat betreft art-decoarchitectuur, is nu een centrum voor kunst en dialoog tussen Oosterse en Westerse culturen, voor ontmoetingen en ontdekkingen, voor gedeelde emoties en verwondering.

De Boghossianstichting biedt je het hele jaar door een rijk artistiek programma en unieke activiteiten zoals tentoonstellingen, concerten, conferenties, dansvoorstellingen, workshops voor kinderen, ontmoetingen met kunstenaars, rondleidingen, lezingen, filmvoorstellingen, performances, yogalessen en nog veel meer.

Ga gratis met de museumpas
244 Belgische musea in 1 pas

Openingsuren

di - zo: 11:00 - 18:00

Contact

F. Rooseveltlaan 67
1050 Elsene
02 627 52 30
info@boghossianfoundation.be
Bezoek website

Faciliteiten

  • Shop
  • Café
  • Restaurant

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Watermaal

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas