MoMuse – Gemeentelijk Museum van Sint-Jans-Molenbeek

Het Gemeentelijk Museum – MoMuse biedt aan de bezoekers een rijke, gevarieerde en kleurrijke duik in de geschiedenis van de gemeente en haar bevolking; MoMuse organiseert ook de rondleidingen voor de scholen en de verenigingen.

Met Molenbeek als vertrekpunt van het middeleeuwse dorp tot de hedendaagse stad en het gemeentelijk grondgebied toelichtend rond thema’s als bevolking, economie, onderwijs en verschillende levenswijzen, opent het Gemeentelijk Museum – MoMuse haar deuren voor de bezoekers enthousiast om het gemeente te ontdekken. Centraal in het museum staat de mens en de manier waarop hij zich een weg baant in de geschiedenis en zijn leven als burger opbouwt. Het Gemeentelijk Museum – MoMuse is dus een plek voor uitwisseling en dialoog. Bovendien een open wereld voor ontmoeting en al alvast gericht naar morgen. Bovendien organiseert het Gemeentelijk Museum de rondleidingen voor de scholen en de vereningen.

Opnieuw open (COVID-19)
di, wo, do: 12:00 > 17:00
zo: 13:00 > 18:00
Gesloten: maandag, vrijdag, zaterdag
14/07 > 31/08
22/12 > 04/01

Mommaertsstraat 2A
1080 Sint-Jans-Molenbeek
momuse@molenbeek.irisnet.be
Bezoek website

• Parking

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.