De wereld van Kina

De wereld van Kina is een natuurmuseum voor kinderen en jongeren. Je kinderen en jijzelf vallen hier van de ene verrassing in de andere.

In musea valt altijd wat te ontdekken en te beleven. Zeker in De wereld van Kina!

Een uniek fossiel van een prehistorisch reptiel, een prachtige dioramazaal met inheemse vogels, duizenden gesteenten en mineralen, meer dan 1000 plantensoorten, een bijenkolonie en levende vogelspinnen! Wist je dat er schelpen bestaan die bijna 200 kilo wegen?

Kijk ook eens naar de vloer, want daar kun je tientallen fossielen ontdekken. Of vergelijk het dijbeen van een mammoet met het jouwe. De zachte paddenstoelen vragen om een knuffel. Verbaas je over de slimme spinnen en de ijverige bijen ... Hier ontdek je meer dan je voor mogelijk hield.

ma - vr: 09:00 - 17:00
zo, feestdagen: 14:00 - 17:30
Gesloten: zaterdag, 01/01, 02/01, 25/12, 26/12
Uitzonderlijke sluitingsdagen worden tijdig aangekondigd op de website van De Wereld van Kina