PARCUM

PARCUM brengt thematentoonstellingen die zich op het kruispunt van religie, kunst en cultuur bevinden. Hierbij gaat de aandacht vooral naar de betekenis van dit erfgoed voor de multireligieuze en diverse samenleving van vandaag.

Als dialoogmuseum zet PARCUM bewust in op de wisselwerking tussen hedendaagse thema’s en religieus erfgoed, tussen gelovigen en niet-gelovigen, tussen verschillende denominaties en levensbeschouwingen, tussen jongeren en ouderen.

Ontdek deze open ontmoetingsplaats die een plek biedt voor kritisch en creatief denken, voor verwondering en verdieping, en voor reflectie en dialoog. PARCUM speelt in op vraagstukken over identiteit en creëert nieuwe mogelijkheden om maatschappelijke spanningen te verlichten.

Open vanaf 08/11/2018
Di - zo: 10:00 - 17:00
Gesloten op maandag en feestdagen

Abdij van Park 7