DIVA. Antwerp Home of Diamonds

Bij DIVA ervaar je de betoverende wereld van diamant, zilver en edelsmeedkunst. Op de symbolische locatie, waar al sinds de zestiende eeuw edelsmeden, juweliers en diamantairs thuis zijn, beleef je het internationale diamantverhaal van vandaag en morgen.

Antwerpen en diamant zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Daarom brengt DIVA een onvergetelijke beleving rond de betoverende wereld van diamant.

DIVA kiest voor baanbrekend vakmanschap en creativiteit, wat zich vertaalt in enerzijds aandacht voor hoogtechnologische deskundigheid en anderzijds regionaal innovatief talent. Tijdelijke tentoonstellingen plaatsen DIVA’s kernverhaal over Antwerpen, wereldcentrum voor diamant, in een breder perspectief.

DIVA is het referentiepunt voor diamant, juwelen en edelsmeedkunst. Het is een bruisend, interactief kenniscentrum waar de creatieve industrie de nodige inspiratie vindt om Antwerpen net als in het verleden ook in de toekomst blijvend op de kaart te zetten.

Ma - di, do - zo: 10:00 - 18:00
Woensdag gesloten