DIVA, museum voor diamant, juwelen en zilver

In 2022 ondergaat de vaste tentoonstelling een transformatie en opent op 9 december 2022 voor het publiek. In de tussentijd ben je van harte welkom in DIVA´s pop-up.

DIVA is het museum voor diamant, juwelen en zilver gevestigd in de diamanthoofdstad van de wereld: Antwerpen. In 2022 ondergaat de vaste tentoonstelling een transformatie en opent op 9 december 2022 voor het publiek. In de tussentijd ben je van harte welkom in DIVA´s pop-up met tijdelijke expo, info-punt en museumshop. De bibliotheek, atelier en eventzalen blijven geopend aan de Kaasstraat.

Wil je meer weten over het verhaal achter de diamanten, juwelen of zilveren objecten? Bezoek de gratis expo ‘DIVA: Work in progress’ vanaf 1 april. In drie zalen ontdek je welk werk er in de objecten én de mensen gaat zitten voordat een steen, een stuk of een maker “museumwaardig” is.

Ga gratis met de museumpas
225 Belgische musea in 1 pas

Openingsuren pop-up:
ma - di, do - zo: 10:00 - 18:00
Woensdag gesloten

De expo ‘DIVA: Work in progress’, vanaf 1/4/2022, is gratis voor alle bezoekers, maar museumPASSmusées wil het ook zijn pashouders van harte aanbevelen.

Grote Markt 13
2000 Antwerpen
info@divaantwerp.be
Bezoek website

• Shop

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Antwerpen-Centraal

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas