Museum

Het Steen - The Antwerp Story

Bezoek de gloednieuwe attractie The Antwerp Story in Het Steen, de perfecte introductie op Antwerpen. Volg het parcours en ga kamer na kamer op reis door de stad én door de tijd.

Boeiend parcours door 11 kamers I The Antwerp Story huist in het vernieuwde Steen, het oudst bewaarde gebouw van de stad. Volg het parcours door elf kamers en leer alles over de geschiedenis en identiteit van de stad. Maak kennis met de wijken, de musea en bekende Antwerpenaars.

Origineel en verrassend I The Antwerp Story is niet zomaar een attractie. In elke kamer ontdek je het Antwerpse verhaal op een originele en verrassende manier. Wat dacht je van een maquette van de Boerentoren waar je kan inzitten? Of een 360°-projectie van de haven? Of een hologram van een mode-ontwerper?

Voor jong en oud I The Antwerp Story eindigt op het dakterras van Het Steen. Geniet hier van een fantastisch uitzicht over stad, haven en rivier. Je merkt het: The Antwerp Story is een boeiende attractie voor jong en oud.

Ga gratis met de museumpas
245 Belgische musea in 1 pas

Openingsuren

ma - zo: 10:00 - 18:00

Gesloten: 01/01 en 25/12

Contact

Steenplein 1
2000 Antwerpen

info@visitantwerpen.be
Bezoek website

Faciliteiten

  • Shop

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Antwerpen-Centraal

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas