Museum Hof van Busleyden

De buitenzijde van het museum gaat in de steigers. Een grondige restauratie is nodig om de waardevolle werken in het museum te kunnen blijven presenteren. De vaste opstelling zal daardoor tot het najaar van 2023 niet toegankelijk zijn.

Het museum blijft wel open met twee toptentoonstellingen in de exporuimte, met hedendaagse kunst in De Garage en met museale belevingen op historische locaties in de stad. Op 20 mei 2022 opent de tijdelijke tentoonstelling van Ricardo Brey, Gap in the Clouds, in de exporuimte.

Maandag: gesloten
Dinsdag: 10u – 17u
Woensdag: 10u – 17u
Donderdag: 10u – 17u*
Vrijdag: 10u – 17u
Zaterdag: 10u – 17u
Zondag: 10u – 17u

De eerste donderdag van de maand is het museum open van 18u tot 22u voor het Stil Bezoek.

Sint-Janstraat 2a
2800 Mechelen
hvb@mechelen.be
Bezoek website

• Shop

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Mechelen-Nekkerspoel

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas