4 tips voor de origineelste cadeaubon

Zo wordt je pakje overhandigen nóg leuker

Met de museumpas geef je niet zomaar een cadeau, maar een jaar vol beleving. De gelukkige krijgt de sleutel tot meer dan 235 musea in België, goed voor een heleboel verrassende uitstapjes en herinneringen om nog jaren te koesteren.

Niets zo mooi als een persoonlijk geschenk. Met de vier tips hieronder maak jij van de museumpas-bon het leukste pakje van de hoop. En het is niet eens moeilijk.

Graag (nog) iemand trakteren op een jaar vol musea?

Doe de museumpas cadeau ›

 

Tip 1: maak er kunst van

Een museumliefhebber apprecieert vast een mooi kunstwerk, nietwaar? Snuister door de rommelmarkt in je buurt of spring een winkel binnen en koop een elegant kader om je bon in te presenteren. Het kader kan de gelukkige nadien vullen met een foto van een museumuitstap. Recyclage: check!

Tip 2: vermom hem als bonbon

“Alsjeblieft, een pot snoepjes!” - De ontvanger is waarschijnlijk aangenaam verrast met dit geschenkje, maar wacht maar tot die in de pot begint te grabbelen. Er zit nog een extra cadeau in: een jaar met de museumpas! Vul een glazen pot met de favoriete zoetigheden van het feestbeest en rol de bon op met een strikje zodat hij er mooi in verdwijnt. Voor de chocoholics: werkt ook in een pralinedoos!

Tip 3: vouw als een pro

Van je bon een vogel, hartje, bloem of draak maken? Een eitje. Met wat vouwtechnieken verandert je A4 in een mum van tijd in een kunstwerkje. We tonen je alvast hoe je een hartje moet maken, maar browse gerust door YouTube voor nog meer leuke vormen.

Tip 4: hou het luchtig

Wie ‘feest’ zegt, denkt aan slingers, taart en … ballonnen! Die laatste blijkt het ideale omhulsel om je museumpas-bon in te verstoppen. Rol hem op, schuif hem in de ballon en blaas de ballon op. Wie heeft er nog een knallende champagnefles nodig?

Ook leuk: voeg wat confetti toe in de ballon, samen met je bon. Nog meer feest!

 

Geef jij het leukste pakje?

Bestel de cadeaubon ›

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas