Museum

Museum Kunst & Geschiedenis

Maak een boeiende reis door tijd en ruimte, van de oudheid tot de Europese decoratieve kunsten, van de nationale archeologie tot de niet-Europese beschavingen.

Maak een reis door de wereldgeschiedenis. Wandel van prehistorische vuistbijlen naar Egyptische mummies. Snuister tussen de fascinerende collectie glazen en zet een stap achteruit om de indrukwekkende Brusselse wandtapijten te bekijken. Ga de Oosterse toer op tussen de Aziatische boeddha’s en steek de Atlantische Oceaan over om Kuifjes "beeldje met het gebroken oor" te ontdekken. En dan is er nog de mooie collectie van Belgische art nouveau …
Je zal ogen en oren te kort komen!

Voor de tijdelijke expo wordt een supplement van 5 euro gevraagd. Met je museumpas kan je een bezoek brengen aan de vaste collecties OF de tijdelijke tentoonstelling.

Bestel museumpas

Openingsuren

Dinsdag - vrijdag: 9.30 – 17.00
Zaterdag - zondag : 10.00 – 17.00
Gesloten op maan- en feestdagen

Met je museumpas kan je de permanente collecties gratis bezoeken of de tijdelijke tentoonstelling voor een supplement van €5.

Contact

Jubelpark 10
1000 Brussel
02 741 73 31
info@kmkg-mrah.be
Bezoek website

Faciliteiten

  • Shop
  • Parking
  • Café
  • Restaurant

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Brussel-Schuman

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas