Museum

ArtHouse (gesloten wegens waterschade)

Tijdelijk gesloten

Permanente tentoonstelling van de fasen van de moderne kunst, sinds impressionisme tot pop-art, via surrealisme en abstracte kunst. 150 originele werken: Monet, Toulouse-Lautrec, Degas, Miró, Picasso, Matisse, Chagall, Dali, Magritte, Kandinsky, ...

ArtHouse verzamelt op één plaats en in een één bezoek de belangrijkste fasen van de moderne kunst, vanaf het begin van de 19e eeuw met Jean-Baptiste Corot en zijn vrienden van Barbizon, voorlopers van de impressionisten, tot de Pop Art, via het surrealisme, de abstracte kunst en het expressionisme. Een permanente tentoonstelling met originele kunstwerken van de grootste kunstenaars van de afgelopen 150 jaar: Monet, Toulouse Lautrec, Degas, Miró, Picasso, Matisse, Chagall, Dalí, Magritte, Kandinsky, Folon, Warhol, Liechtenstein, César,… Arthouse is een reis door de tijd die de liefde voor de moderne kunst met iedereen wil delen en de kinderen een gevoel geeft voor kunstgeschiedenis, via een klein spel en bewegwijzering aangepast aan de jongste.

Ga gratis met de museumpas
243 Belgische musea in 1 pas

Openingsuren

Tijdelijk gesloten
ma - vr: 09:00 - 17:00
za - zo + feestdagen: 11:00 - 17:00
Schoolvakanties: ma - zo: 10:00 - 18:00
Gesloten: 01/01, 1e week van september, 24/12, 25/12, 31/12

Contact

Avenue des Thermes 78 bis
4050 Chaudfontaine
04 364 20 20
info@sourceorama.com
Bezoek website

Faciliteiten

  • Parking
  • Café

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Chaudfontaine

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas