WIELS Centrum voor Hedendaagse Kunst

Als een van de meest toonaangevende instellingen voor hedendaagse kunst in Europa, en zonder een permanente collectie, presenteert WIELS tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars.

WIELS wordt gezien als een van de meest toonaangevende instellingen voor hedendaagse kunst in Europa. Zonder een permanente collectie presenteert WIELS tijdelijke tentoonstellingen van nationale en internationale kunstenaars, zowel opkomende talenten als meer gevestigde waarden.

WIELS is een plek van creatie en dialoog, waar kunst en architectuur de basis vormen voor een uiteenzetting met actuele vraagstukken, zowel in het tentoonstellingsprogramma als in de animatie en de aanvullende activiteiten.

di - zo: 11:00 - 18:00
Eerste en derde woensdag van de maand: 11:00 - 21:000