Jakob Smitsmuseum (gesloten wegens renovatie)

Van september 2022 tot september 2023 is het museum gesloten door verbouwingswerken.

Het Jakob Smitsmuseum is een gemeentelijk erkend museum dat het werk, de archieven en het leven van kunstschilder Jakob Smits en kunstenaars uit de Molse School verzamelt, onderzoekt, koestert en toont.
--
Er waait een frisse wind door het Jakob Smitsmuseum. Gedreven, koppig, geëngageerd, tegendraads. In wisselende tentoonstellingen maak je er kennis met zowel jonge beloftevolle kunstenaars, als met gevestigde waarden en tijdgenoten van Jakob Smits.

Het museum wil jong en oud uitdagen om over kunst te reflecteren en discussiëren. Bij elke expo ontwikkelt het museumteam een uitdagend spel voor kinderen. Er worden ook tal van (culturele) publieksactiviteiten georganiseerd.

Ga gratis met de museumpas
225 Belgische musea in 1 pas

Opgelet: tot september 2023 is het museum gesloten door verbouwingswerken.

Sluis 155a
2400 Mol
jakobsmits@gemeentemol.be
Bezoek website

• Shop
  • Parking

Tentoonstellingen in dit museum

Er zijn momenteel geen tentoonstellingen in dit museum.

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas