STAM - Stadsmuseum Gent
© STAM - Stadsmuseum Gent

STAM: Het verhaal van Gent - vast circuit

De tentoonstelling 'Het verhaal van Gent' is gesloten t.e.m. vrijdag 9 oktober 2020 voor een grondige update. Heropening op zaterdag 21 november 2020. Zet het alvast in je agenda!

De expo 'Ondergronds in de stad' blijft wél open (t.e.m. 22 september 2020) en de expo 'Housing Apart Together' ook (t.e.m. 1 september 2020).

In 2020 bestaat het STAM tien jaar... tijd voor een verjongingskuur van onze vaste tentoonstelling. Vanaf 21 november flaneer je in 'Het verhaal van Gent' nieuwe stijl tussen perkamenten abten, ondernemende vrouwen, verliefde rebellen en zelfzuchtige weldoeners van de middeleeuwen tot nu. Je ziet en voelt de stad groeien en veranderen van vorm. Je ontdekt verborgen stadsverhalen en natuurlijk is er ook een verse versie van onze (nog altijd even gigantische) luchtfoto.

Wandel door het nieuwe verhaal van Gent vanaf 21 november 2020.

Geen meerprijs gekend. Vraag info bij museum.

tot

Godshuizenlaan 2