Curatoren Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée - Expo Activewear
© Modemuseum Hasselt

Expo: Activewear

Modemuseum Hasselt

Door de ingrijpende organisatorische gevolgen van corona verschuift de expo Activewear met gastcuratoren Elodie Ouédraogo en Olivia Borlée naar het voorjaar van 2021. Vele modehuizen, musea en andere partners voor deze expo starten pas over een paar maanden opnieuw een normale werking op. Hierdoor komt onze voorbereiding ernstig in het gedrang. Bovendien zijn een aantal cruciale elementen uit de expo wegens niet-essentiële verplaatsingen op dit moment niet mogelijk.
Dankzij de verschuiving naar 2021 kunnen we blijven inspelen op de grote sportieve evenementen zoals de Olympische Spelen en het EK die ook verplaatst zijn.In de plaats van Activewear programmeren we een expo met eigen collectie: Dress Code.

€8 Gratis met museumpas

Opnieuw open (COVID-19)

tot

Gasthuisstraat 11
3500 Hasselt
Bezoek website

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Hasselt

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Meer over dit museum