Tickets voor de heropening van het KMSKA?

Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen

Doe een slimme zet met de museumpas

Eindelijk gedaan met aftellen: het Koninklijk Museum voor Schone Kunsten Antwerpen heropent op 24 september 2022! De ticketverkoop is open sinds 16 juni. Splinternieuwe zalen, een topcollectie en zelfs virtual reality. Dat belooft goed te worden. Zeker zijn van je plekje? Wacht dan niet langer.

Een ticket voor het KMSKA kost € 20, maar voor € 59 heb je al de Belgische museumpas op zak. Daarmee ga je gratis naar het Museum voor Schone Kunsten in Antwerpen én naar nog meer dan 200 musea in ons land. Een heel jaar lang. Doe jij een slimme zet?

Ja, ik wil een museumpas ›

Koop eerst je museumpas en reserveer nadien een tijdslot op de website van het KMSKA. Daar duid je aan dat je een museumpas hebt, zo is het ticket gratis.

 

Het vernieuwde Museum voor Schone Kunsten, dat is …

  • Rubens, Ensor en Fouquet in fenomenale decors: hier vind je meesterwerken van internationale kleppers met als topstuk de beroemde ‘Madonna’ van Fouquet.
  • Nóg meer KMSKA: niet alleen een verbouwing, maar ook een uitbreiding. Het nieuwe KMSKA is maar liefst 50% groter.
  • Een onvergetelijke ervaring: een hoorspel, ateliers waarin je zelf aan de slag kan en virtual reality ... zoveel meer dan kunstwerken aan de muur.
  • Een museumzaal in openlucht: de eerste zaal is er een onder de blote hemel, een dromerige tuin met zorgvuldig geselecteerde sculpturen.

 

Bezoek het KMSKA en andere Belgische musea gratis

Het nieuwe Koninklijk Museum voor Schone Kunsten krijg je niet rond in één bezoek. Maar met de museumpas keer je gewoon gratis nog eens terug. Geen stress, alleen maar genieten. Zalig, toch? Wil jij daar bovenop …

 • Toegang tot nog 16 Antwerpse musea, helemaal voor niks?
 • Ook meer dan 200 musea in de rest van het land bezoeken, zo vaak je maar wil?
 • De mooiste tijdelijke tentoonstellingen meepikken?
 • Korting op treintickets en in museumshops?
 • Museumtips over wat je écht niet mag missen?

Kies dan de museumpas. Beschikbaar als smartphone-app of als pas in je portemonnee. Koop de museumpas hier of in een van de deelnemende musea.

Koop de museumpas ›

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas