De museumpas bestaat 5 jaar!

Ontdek alle cadeaus die we voor jou in petto hebben

Zet de bubbels maar koud, want wij hebben iets te vieren! In 2018 ging de eerste roze pas over de toonbank. Ondertussen zijn we 5 jaar verder en groeide de museumpas uit tot een vaste waarde in het museumlandschap. Dat hebben we vooral aan jou te danken. Daarom trakteren we op een heleboel cadeaus. Vier je mee?

Jean Jullien

Limited Edition museumpas

De museumpas krijgt een feestelijk jasje, met de steun van de Nationale Loterij. Op de voorkant blinkt een kunstwerk van Instagram-fenomeen Jean Jullien. Bemachtig hem snel in een van deze musea of koop hem online.

PS Ook bestaande pashouders kunnen hun huidige pas gratis omruilen!

museumpas en merci

20.000 dozen chocolade

Passeer in deze musea zeker langs de balie, want er ligt een cadeautje op je te wachten: een heerlijke doos merci-chocolade om je met heel ons hart te bedanken.

Extra voordeel

Feestelijke Extra voordelen

Samen met de musea zorgen we voor feestelijke extra’s tijdens je bezoek. Toon je museumpas en profiteer van gratis rondleidingen, totebags, drankjes en nog veel meer.

Verjaardagsdiner

Verjaardagsdiner voor twee

Doe voor 6 oktober mee aan onze wedstrijd en win een verjaardagsetentje met je +1 in een van de drie gezellige museumrestaurants. Laat het smaken!

Fort van Breendonk

5 nieuwe musea

5 kaarsjes op de taart, 5 nieuwe musea op de kaart! Bezoek voortaan ook deze 5 locaties gratis met de museumpas. Waar ga jij binnenkort heen?

 

Dankjewel dat je ons helpt groeien!

In het begin opende de pas de deuren van 120 musea. Nu past de sleutel al op 235 sloten. En dat is niet het enige cijfer dat jaar na jaar toenam. Hieronder zie je de stand van zaken na 5 jaar museumpas. Jouw aankoop en jouw bezoeken zijn een enorme steun voor de musea, want in totaal konden we daarmee al € 12,5 miljoen euro uitkeren aan de sector. Dankjewel!

Samen op naar de volgende 5 jaar?

5 jaar museumpas in cijfers

 

We vieren onze verjaardag liefst samen met jou. Heb je een cadeautje bemachtigd of ben je op museumbezoek? Feest met ons mee, deel je ontdekkingen op sociale media en tag @museumpassmusees.

 

Mijn museumpas
Meld je aan voor de digitale museumpas