S.M.A.K. gaat terug open | Reserveer je ticket vooraf
© SMAK Gent

SMAK - Stedelijk Museum voor Actuele Kunst

S.M.A.K.

De verzameling van het SMAK geeft een beeld van de ontwikkelingen in de internationale kunst van 1945 tot heden en situeert de kunst uit de eigen regio binnen dit spectrum.
S.M.A.K. kiest resoluut voor het kijken naar hedendaagse kunst: tijdelijke tentoonstellingen met werk van nationale en internationale kunstenaars, collectiepresentaties, kunst in de stad.
Om het museum te bezoeken, moet je vooraf een ticket reserveren.
Tijdens de schoolvakanties is het S.M.A.K. open van 10 tot 18 uur, gesloten op maandag

S.M.A.K. heeft een rijk programma in aanbieding en koppelt dit aan een brede waaier van rondleidingen, workshops en interactieve ontdekkingstochten. Codewoorden van dienst zijn kijken, verwondering en doen.

Kom je in groep en wens je een inspirerende toer te volgen? Neem dan contact op met de medewerkers van BOEKjeBEZOEK en boek op voorhand een gids. (boekjebezoek@gent.be)

Verjaardagsfeestje voor kinderen
Samen met je vrienden en de museumgids ga je als een ware avonturier op pad door het museum. Volbreng uitdagende opdrachten en ontdek de geheimen van de kunstwerken die je op je pad kruist. Als souvenir van je onvergetelijke reis, ontvang je een exclusieve groepsfoto bij jouw favoriete kunstwerk! Na de wandeling met gids kan je zeker verder vieren in het S.M.A.K.-café.

Voor kinderen tussen 4 en 12 jaar, 1.5u, prijs per gids: 85 euro (exclusief cupcakes), max. 15 kinderen per gids

Reserveren doe je best een drietal weken op voorhand (http://www.boekjebezoek.be/).

Geen meerprijs gekend. Vraag info bij museum.

Opnieuw open (COVID-19)

Altijd open

Jan Hoetplein 1
9000 Gent
info@smak.be
Bezoek website

Vlot en voordelig bereikbaar met de trein

NMBS Gent-Sint-Pieters

Geniet van 50% korting op je treinreis!
Dankzij je museumpas krijg je 5 Discovery Tickets van NMBS waarmee je aan halve prijs H/T reist naar de musea van je keuze.

Ontdek je voordeel in Mijn museumpas

Meer over dit museum